kristini ajaveeb

Sunday, December 17, 2006

Tere! Homseks peame parndama oma töid Karupoeg Puhhist. Ja seda ma ka nüüd siis teen.

Ruu on tegelane Alan Alexander Milne raamatust "Karupoeg Puhh"

Ruu on lühike, pruuni värvi känguru. Lühike on ta sellepärast, et ta on alles väike ja pruuni värvi sellepärast, et tavaliselt on ju loomad pruunid. Armas on ta sellepärast, et tavaliselt on kõik väiksemad elusolendid armsad. Niisiis Ruu on väike, pruuni värvi armas känguru.
Iseloomult on Ruu ennast kiitev, kuna (näiteks) kui ta jõkke kukkus kiitis ta ennast alati. Ta on ka alati rõõmus. Seda näitab see, et ta igas peatükis kus ta oli, seal oli ta alati rõõmus ja heas tujus.
Väike Ruu elab koos oma ema Känguga metsas, täpsemalt elab ta ema taskus, seda näitab näiteks see, et kui nad ringi käisid ja Ruu ära väsis oli ta alati oma ema taskus.
Ruule meeldib eriti hüpata, sest ta on ju känguru ja kängurud hüppavad. Samuti meeldib talle eriti hüpata siis kui ta saab seda teha koos tiigriga ja seda võidu tehes. Ruule meeldib ka mängida, sest ta on väike. Kõige rohkem meeldib talle, aga mängida koos jänesega.
Ruule ei meeldi kalamaksaõli, tema arust oli see maailma kõige vastikum asi. Seda näitab see, et alati lasi ta oma ampsu tiigrile anda. Ruule ei meeldi ka riielda saada (seda nii ema kui ka teiste käest), kuna kellegile ei meeldi see eriti. Ruule ei meeldi riielda saada, kuna ta arvab et see on liiga karm.

Minu arust on Ruu "Karupoeg Puhhi" kõige armsam ja lustakam tegelane, sest ta on seda :)

2 Comments:

Post a Comment

<< Home