kristini ajaveeb

Friday, December 22, 2006

Seoses jõuludega on ka mul paar pilti eelmisest talvest. See oli väga lumine! Sellel pildil on minu maakodu. Katus on rohkesti kaetud lumega. Eelmine talv oli väga põnev, eriti see kui isa mind köie ja kelguga auto taga sõidutas. See oli eelmise talve juures kõige põnevam asi. Loodame et see lumi meie maale ka ükskord jõuab :)

Tere! Kuna nüüd tuleb pikk vaheaeg, siis kirjutan ma täna natukene. Vaheajal lähen ma maale, ja seal arvutit ei ole :( Maale lähen selle pärast, et hakkavad ju jõulud ja ma käin iga aasta jõule tähistamas just maal. Sinna tulevad ka minu vanaema ja vanaisa. Kuusepuu on meil juba toas ja ehitud ( seda nii maal kui ka linnas ). Meie pere igatahes on ennast jõuludeks ette valmistanud. Ka jõuluvanale saatsime me kirja ära. Meil käivad ka päkapikud ja toovad palju magusat. Ma arvan, et jõulud mööduvad toredalt ja rõõmsalt. Et koolivaheaeg oleks lusti täis, soovitan teil perega kuhugi minna. Soovin et kõikidele tuleks jõuluvana ja tooks kinke. Samuti soovin teile ka head uut aastat. Sinna juurde ka ilusat ilutulestikku! :) Et see oleks ikka väga kirju ( värviline ) Ma arvan et kõikide kodudes mõõduvad jõulud ja uus aasta rahulikult. Koolis näeme!

Wednesday, December 20, 2006

Tere! Täna käisme arutiringis (4.klass). Tegelesime veebikaamera ja mälupulgaga. Laadisime pilte mälupulgale ja sealt oma kaustadesse. Ka mina valisin paar ilusamat pilti ja ühe panin ma blogerisse ka ülesse. Arvutiringis saab palju nalja ja seal on ka muidu tore! Mina igatahes käin seal edasi. Eesti keele tunni ajal tegime me ka arvutis jõulukaarte. Neid tegime me sellises programmis nimega PAINT.NET. Tänane päev oli lahe ja nalja täis. Tänagi tegime me etendusi. Need kukkusid hästi välja :) Head päeva jätku ja ilusaid unenägusi!



Sai koolis natukene veebikaameraga lõbutsetud.

Paremalt siis Maarja, mina ja Ave

Tuesday, December 19, 2006



Soovin teile kõikidele rõõmsaid ja toredaid jõule!

Ja head uut aastat!

Sunday, December 17, 2006

Tere! Homseks peame parndama oma töid Karupoeg Puhhist. Ja seda ma ka nüüd siis teen.

Ruu on tegelane Alan Alexander Milne raamatust "Karupoeg Puhh"

Ruu on lühike, pruuni värvi känguru. Lühike on ta sellepärast, et ta on alles väike ja pruuni värvi sellepärast, et tavaliselt on ju loomad pruunid. Armas on ta sellepärast, et tavaliselt on kõik väiksemad elusolendid armsad. Niisiis Ruu on väike, pruuni värvi armas känguru.
Iseloomult on Ruu ennast kiitev, kuna (näiteks) kui ta jõkke kukkus kiitis ta ennast alati. Ta on ka alati rõõmus. Seda näitab see, et ta igas peatükis kus ta oli, seal oli ta alati rõõmus ja heas tujus.
Väike Ruu elab koos oma ema Känguga metsas, täpsemalt elab ta ema taskus, seda näitab näiteks see, et kui nad ringi käisid ja Ruu ära väsis oli ta alati oma ema taskus.
Ruule meeldib eriti hüpata, sest ta on ju känguru ja kängurud hüppavad. Samuti meeldib talle eriti hüpata siis kui ta saab seda teha koos tiigriga ja seda võidu tehes. Ruule meeldib ka mängida, sest ta on väike. Kõige rohkem meeldib talle, aga mängida koos jänesega.
Ruule ei meeldi kalamaksaõli, tema arust oli see maailma kõige vastikum asi. Seda näitab see, et alati lasi ta oma ampsu tiigrile anda. Ruule ei meeldi ka riielda saada (seda nii ema kui ka teiste käest), kuna kellegile ei meeldi see eriti. Ruule ei meeldi riielda saada, kuna ta arvab et see on liiga karm.

Minu arust on Ruu "Karupoeg Puhhi" kõige armsam ja lustakam tegelane, sest ta on seda :)

Friday, December 08, 2006

Tere! Esmaspäevaks peab kirjutama jälle raamatu " Karupoeg Puhh " viis küsimust ajaveebi ja seda mina hakkangi tegema ja siin on minu viis küsimust :

1. Kus seisis Puhh?
V. Saja Aakri Metsa sees Öökulli maja ees

2. Mitu salmi oli Puhhi laulus?
V. Seitse salmi

3. Mida polnud keegi veel Notsule laulnud?
V. Huraad

4. Mida pidi Ruu nägema?
V. Öökulli käsna

5. Kelle maja ees jäi Iiah seisma?
V. Väikese Notsu

Need olis taaskord minu viis küsimust. Head päeva jätku!

Thursday, December 07, 2006

Tere! Taas peame me tegema raamatust " Karupoeg Puhh " kaheksateistkümmnenda peatüki kohta viis küsimust. Siin on minu omad :

1. Mis oli selle pala pealkiri?
V. Kus notsu teeb ühe vägeva teo

2. Kuhu jäid Notsu ja Puhh lõunat sööma?
V. Kängu juurde

3. Millest koosnes Jänese elu?
V. Väga tähtsatest asjadest

4. Kuhu suundusid Notsu ja Puhh peale Iiahi külastamist
V. Öökulli poole

5. Mis juhtus Öökulli majaga?
V. See kukkus puu otsast alla (tuul ajas maja ümber)

Need olis jälle minu viis küsimust. Head aega!

Monday, December 04, 2006

Tere! Ka täna peab taas tegema Karupoeg Puhhi 15 osa kohta viis küsimust ja siin on minu viis küsimust :

1.Kes oli veel Kängu majas?
V. Ruu ja Tiiger

2. Mis sõna oskas Öökull enam - vähem kirjutda?
V. Sõna TEISIPÄEV

3. Mida märkas Jänes maas?
V. Paberilipakat

4. Mis oli selle peale kirjutatud?
V. Läksin välja Tulen varsti Tööl Tulen varsti C.R.

5. Mis oli Iiahil roigastest kokku laotud?
V. A - täht

Need olid taaskord minu viis küsimust. Head aega!

Friday, December 01, 2006

Tere! Täna ehk esmaspäevaks peab jälle blogerisse kirjutama viis küsimust raamatust " Karupeg puhh " ja siin on minu viis küsimust :

1. Mis oli seele jutu pealkiri?
V. Kus selgub et tiigrid puude otsa ei roni

2. Kus olid ülemineku - kivid?
V. Oja ääres

3. Kes tuli Puhhile meelde?
V. Jänes

4. Kust Puhh ennast lõpuks leidis?
V. Omaenda maja eest

5. Mida istutas Notsu?
V. Tõru

Need olid minu viis küsimust. Tsauki!