kristini ajaveeb

Friday, September 29, 2006

Tere! Nüüd räägin ma käitumisest. Täpsemalt käitumisest meie klassis (klassikaaslaste käitumisest) Käitumine on meie klassi üks suurimaid probleeme. Nüüd ei kirjutata enam märkusi vaid pannakse miinuseid. Mina sain nii aru et üks miinus võtab maha pool hindest. Nii ka hoolsusega. Kõige ulakamad on meie klassis Janek ja Stefan kes lollitavad kogu aeg. Neile teevad nalja mõned teatud asjad. Niipalju siis meie klassis käitumisest. Kui need kaks poissi välja jätta siis oleks meie klassi käitumine päris hea. Tänaseks kõik tsauki ;)

Tere! Nagu ma eelmises jutus mainisin siis täna räägin ma kodustes ülesannetest. Õpetajad on vahest leebed kui nad annavad vähe õppida. Vahest aga annavad natuke palju õppida. Eriti siis kui on raamatut vaja lugeda, siis blogger-isse kirjutada mitu asja korraga. Aga minule on õppimise andmine praegu väga normaalne. Mina saan kõik asjad alati ära teha, loodan ja arvan et ka teised. Koduste ülesannete juures meeldib mulle kõige rohkem blogerisse kirjutada. Aga ka teised ülesanded on lahedad kui need just rasked pole. Niipalju siis kodustes ülessanetest. Tsau ;D

Tere! Tänane jututeema on koolis kiusamine. Koolis kiusatakse palju eriti tüdrukuid. Kiusamine ju iseenesest päris paha. Mõndadele see ei meeldi üldse, aga mõned lausa naudivad seda. Eriti Silvia kui ta Anterot õrritab. Nii nagu ka eespool mainitud siis mõned seda naudivad, mõned mitte. Tänaseks kõik. Homme räägin ma teile kodustes ülesannetest. Tsau ;)

Thursday, September 28, 2006

Tere! Täna tuleb juttu kehalisest kasvatusest. Meil on nüüd jälle uus õpetaja kelle nimi on Sirli Laimets. Ta on väga tore ja teeb toredaid harjutusi. Kuid pean üles tunnistama, et ta käsib joosta kaks maja ringi. Ma jooksen küll selle ära, aga pärast olen hirmus väsinud. Nüüd harjutame murdmaajooksuks. Kuigi ma arvan ja loodan ka et ma sinna ei lähe, sest pärast ma oleksin vist surnud. Minust on ka kiiremaid kes võiksid minna. Kehalise kasvatuse tunnid on väga lahedad ja väga lõbusad ;D

Wednesday, September 27, 2006

Tere! Täna tuleb juttu kunsti-ja tööõpetusest. Läbi kolme kooliaasta on need kaks tundi olnud kõige toredamad. Tegime ja teeme alati midagi täiesti uut ja põnevat. Praegu on meil olnud teemadeks Mesopotaania kunst, Ürgaja kunst ja Egiptuse kunst. Joonistame huvitavaid asju läbi aja. Eriti tore on siis kui saab pliiatsitega värvida, või siis vildikatega. See sellepärast et eelmine töö oligi Egiptuse kunstist, siis pidime tillukesi asju õlipastellidega. Sellegipärast sain ma tööga hästi hakkama ja sain hindeks viie. Niisiis kunsti-ja tööõp. on kõige toredamad tunnid.

Tulevikukool

Kas koolid oleksid 10 aasta pärast paremad või kehvemad? Loodame et paremad. Täna loon mina oma tulevikukooli.
Kool peaks asuma Paekaare 38. Väljanägemiselt peaks kool olema ühest küljest klaasseinaga, muidu plekist (kivist) ja halli värvi. Kool oleks kahe tiivaga, mõlemas tiivas neli korrust. Klasse peaks olema esimesest kaheteistkümmnendani. Seespool klassiruumides oleksid uued lauad, toolid, kapid ja plastikaknad. Koolis peaks olema staadion, 3 spordisaali ja üks suur aula.
Tunniplaanis võiks olla eesit keel, inglise keel, matemaatika, loodusõpetus, muusikaõpetus ja kehaline kasvatus. Tundide pikkuseks paneksin 30 minutit ja vahetunnid 15 min.
Vahetundides võik käia arvutiklassis või õues jalutamas, et närve puhata. Niisiis kool oleks Peakaare 38, suur ilus koolimaja üle 600 õpilase ja üle 30 õpetaja. Selline oleks minu tulevikukool keset halli Lasnamäge.

Tuesday, September 26, 2006

Tere! Täna räägime ringidest kus mina või mu sõbrad käivad. Kõigepealt käin ma mudilaskooris, siis veel prantsuse keeles ja silmaarendamise klubis. Mudilaskooris me naerame väga tihti, eriti mina ja Maarja. Prantsuse keeles me veel ei käi aga hakkame käima. Sama lugu on silmaarendamise klubiga. Looda et prantuse keeles on tore õppida ja nagu ka eelmine aasta siis sama ka silmaarendamises. Tänaseks kõik.
Tsauki :D:D:D:D

Monday, September 25, 2006

Niisiis täna on juttu meie koolisöögist. Koolisöökidest on osad head, aga osad minu arust vahest nagu mitte söödavad. Eriti siis kui mul kõht valutab. Enamuse ajast on meil supid, aga praade võiks tihedamini pakkuda. Suppides, mida koolis pakutakse, meeldib mulle kõige rohken frikadellisupp, praadidest aga kana riisiga. Minu lemmik magustoit on mannavaht:) Eelmised aastad jõime me esimesel vahetunnil piima, enam seda kommet ei ole, pakutud piimatooted mulle eriti ei meeldinudki. Tegelikult olen ma koolitoiduga päris rahul;)

Sunday, September 24, 2006

Tere! Nädalavahetusek käisime meie vanavanemate suvekodus Kiisal. Nii kui sinna jõudsime ei saanud põhimõtteliselt auto uksest väljagi. Õunu oli nii palju. Sellest võime ka järldada et järgmised kolm päeva korjasime õunu. Pärast tegime mahla ja saatsime mõni 5 ämbri täit õunu pealekauba umbes 2 pudeli ( või kanistri ) täit mahla sõpradele või sugulastele. Endale jäi muidugi kõige rohkem mahla ja õunu. Ühesõnaga nädalavahetus möödus küll kiiresti, aga väga töökalt ja lõbusalt. Loodan et ka teil oli tore nädalavahetus.

Friday, September 22, 2006

Eile käis meil külas USA-st üks mees. Ta nimi on Kristjan Varnik. Ta on kakskümmend kaheksa aastat vana. Kristjan on pärit kohast nimega Boston. Tema jutu järgi pidi Eesti talle väga meeldim. Kuigi ta Eesti keelt eriti ei oska, ei oska ta ka Prantsuse ja Vene keelt. Tema peres on kolm liiget : õde Karin ja vend Karl. Lemmikloomaks on tal kass. Veel oskab ta süüa teha, autoga sõita ja jalgpalli mängida. Pokkerit ta mängida ei oska. Ta lemmiktoit on pitsa ja lemmikjook piim. Lemmikfilm on "Kalapeg Nemo" , lemmik ostukesku on Kristiine kaubanduskeskus.

Thursday, September 21, 2006

Tere!

Täna oli päris tore päev. Esimesed tunnid läksid mööda siis läksime klassiga ekskursioonile. Ekskursioonil oli lahe. Vaatasime seal arhitektuuri osakonnas linna makette. Peale seda läksime tagasi kooli kust mina suundusin otse koju. Kodus hakkasin õppima. Nüüd igavlen, ühe käega istun arvutis teis käega koristan. Varsti peaksid teised ka koju tulema, aga Kätlyn vist veel ei tule, kuna ta läks KUMU-sse Kalevipoega vaatama. Tsauki teile!

Wednesday, September 20, 2006

Kodutee

Kui Mari õhtul koju läks jäi tal kahe silma vahele, et ta ees on lomp. Ta astus lompi ja see oli tal nagu hane selga vesi. Kui ta koju jõudis hakkas ema kohe pärima "Kuhu sa ometi astusid?" Alles nüüd märkas Mari et ta püksid on märjad. Mõne sekundi pärast kaotas ta pea. Ta ei tahtunud ema käest riielda saada. Maril oli vesi ahjus. Ta jooksis pükse kuivatama, aga ema sai ta kätte. Nüüd ei jäänud muud üle kui emale kärbseid pähe ajada - ta ei tahtnud ju ema käes riielda saada. Aga ema sai aru et Mari valetab ja sellepärast sai Mari omal triibulised püksid.

Monday, September 04, 2006

Tere kool!

Suvest jäävad alati head mälestused. Nii ka sellest suvest. Käisime perega Dunkri suvepäevadel Naissaarel. Oli väga tore. Ülejäänud suve veetsin lõbusalt maal, eriti siis kui Maarja meil külas käis. Käisime üsna tihti ka suvekodus Kiisal. Ühesõnaga suvi oli lõpmatult tore, jään rõõmuga juba järgmist ootama.

Tere kool!